Menu Close

Strijd tegen het Corona virus – update 23/03/2020

Beste klanten, 

Ook wij nemen de gepaste maatregelen in het kader van de strijd tegen het Corona Virus.
Hieronder een overzicht van de aanpassingen en genomen maatregelen tijdens deze bijzondere periode.

Interventies en werven:
We zijn voorzien van een hygiënische handgel, beschermende mondmaskers, ontsmettingsdoekjes en wegwerphandschoenen, zodat we tijdens onze interventies en het afwerken van onze projecten veilig kunnen werken.

Heel belangrijk: we benadrukken de maatregel van ‘social distance’, gelieve dus in geen geval dichter dan 1m50 in de buurt te komen van onze medewerkers. Op onze werven zullen wij bovendien niet toelaten dat er ook andere aannemers aan het werk zijn. Dit in ieders belang!

Op dit ogenblik verloopt onze planning zoals vooropgesteld. Wij stellen alles in het werk om dit zo te houden.

Ingeval wij toch met een volledige “lockdown” zouden geconfronteerd worden (door overmacht) zal onze planning verschuiven in functie van de duur van deze periode. In voorkomend geval zullen wij iedereen hierover informeren per e-mail. 

Heb je zwembadproducten nodig?
Heb je een interventie gepland dan zullen onze techniekers jou de nodige producten bezorgen. Geef op voorhand door wat je zeker nodig hebt zodat dit juist kan voorzien worden.

Heb je geen interventie gepland en heb je zwembadproducten nodig dan kan je deze bestellen via https://relaxani.be/contact/.
Leveringen aan huis worden eerstdaags uitgeleverd.
Producten kunnen ook telefonisch of per e-mail besteld worden.

Wens je een offerte (eventueel met plaatsbezoek)?
Een individuele afspraak maken voor een projectbespreking kan maar zal ingepland worden na 5 april ’20 (vraag je offerte online via https://relaxani.be/contact/ waarna we je contacteren voor het inplannen van een afspraak).

Mag je zwemmen in je privé zwembad?
Zeker, wat het gebruik van je privé zwembad betreft adviseren we je heerlijk te genieten (van zodra het weer dit toelaat), maar dit in gesloten kring (bezoekers zijn niet toegelaten, enkel je gezinsleden).

Een grote ‘pool party’ zal je dus moeten uitstellen.

Mochten er nog bijkomende maatregelen komen dan passen we ons als bedrijf uiteraard z.s.m. aan.

Verder vragen we ook jullie aandacht voor de maatregelen genomen door de overheid en danken we jou om ook deze nauwkeurig op te volgen.

Wij zullen mogelijk nog extra veiligheidsmaatregelen nemen, in voorkomend geval worden deze hier kenbaar gemaakt, consulteer dit nieuwsitem dus steeds even wanneer je een technieker of medewerker van Relaxani verwacht.

Tevens mochten we van onze beroepsfederatie FABA volgende informatie ontvangen: download hier de brief.

Wij hopen dat deze situatie zich zo snel mogelijk regulariseert en kijken alvast samen met jullie hoopvol uit naar een fantastische zomer met veel zwemplezier!